Митьо Пищова се кандидатира за вицепрезидент, а негов партньор в битката за

...
Митьо Пищова се кандидатира за вицепрезидент, а негов партньор в битката за
Коментари Харесай

Пищова: С Луна ще се кандидатирме за президентските избори, чакат ви много кебапчета и чалга

Митьо Пищова се кандидатира за вицепрезидент, а негов сътрудник в борбата за правоприемник на Румен Радев ще бъде не кого да е, а Луна. Новината за публично първата кандидатпрезидентска двойка в конкуренцията за вота наесен разкри пред " “ от морето Пищова.

Димитър Маринов се възвръща, откакто три седмици лежал в болница и лекари за прощален път го избавили от оня свят. 

" Ще има доста сериозна предизборна стратегия по селата, цялостна с кебапчета, кюфтета, чалга, танци и занимания. По градовете ни обичат и ще гласоподават за нас. Може и да не ни изберат за президент и вицепрезидент, само че ще объркаме съществено сметките на някои “, мечтае любимецът на народа от морския бряг.

Един от целите на Пищова е да бута братския македонски народ към Европейския съюз.  " Половината са българи там, а другата половина - с български паспорти. Те ни обичат и ние - тях. Един македонски доктор ме избави в този момент, откакто получих кръвоизлив в дебелото черво, 10 души подариха кръв и ми вляха 15 банки. С него организираме състезанието " Мис Русалка “ от 10 до 12 август край " Росенец “. Така че македонците заслужават “, категоричен е бохемът от Арбанаси, който пресметна любовните му завоевания на 3632.

Колоритният мъж е безапелационен, че в случай че бъде определен за вицепрезидент, ще помилва всички почтени от пандиза, защото това влиза в пълномощията на вицето на президента.  " Има доста такива, аз ги познавам и това ще го направя наложително “, непреклонен е той.

Митьо разкри, че е дал своя вот на изборите за Слави Трифонов и е щял да стане претендент на " ИТН " за Великотърновския регион, с цел да донесе на партията хиляди гласове. Но поради следващата болнична авантюра проектът се осуетил.

" Щях да желая да съм претендент за народен представител и в този момент да съм в Народното събрание, само че още веднъж влошеното здраве не ми разреши. Подкрепих Слави и го обичам, канил ме е няколко пъти в неговото шоу, в това число и да го повеждам “, каза още Пищова, макар че до неотдавна се кълнеше във безконечна обич на ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР